Lajme & Ngjarje

KONKURS

KONKURS

Për vendet e lira të punës: 1. Zyrtar i SIGJ (Sistemi i Informacionit Gjeografik) – GIS (Geogrphic Information System)...
KONKURS

KONKURS

Për vendin e punës: Sekretar i kompanisë
KONKURS

KONKURS

Për vendin e punës: Mikrobiolog
RISHPALLJE KONKURSI

RISHPALLJE KONKURSI

Për vendin e punës: Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit
KONKURS

KONKURS

KRU "BIFURKACIONI" SH.A shpallë konkurs për dy (2) vende Pune.